Buletin informativ - IULIE 2014

Buletinul informativ - IULIE 2014 cuprinde informațiile necesare studenților Facultății de Marketing, care se pregătesc să susțină examenul de licență în sesiunea IULIE 2014.

Ghidul inscrierii la examenul de licență - iulie 2014

1. Perioada de înscriere: 30 iunie-04 iulie 2014

2. Documente necesare pentru înscriere:

a. Cerere de înscriere (se va completa online din contul deschis pe site-ul facultății - www.mk.ase.ro) și se va imprima.
b. Un exemplar fizic al lucrării de licență (poate fi imprimat față-verso și legat cu spirală)
c. Un CD/DVD ce va conține lucrarea de licență în format electronic.
d. 2 fotografii tip carte de identitate (necesare pentru diploma de licență). Realizați-vă fotografiile în centre specializate, nu la tonomatele automate, întrucât cabinele automate folosesc o hârtie pe care nu se imprimă tușul ștampilei care va fi aplicată pe diplomă.

Completarea online a cererii de înscriere la licență:

1. După intrarea în contul dumneavoastră de pe site-ul www.mk.ase.ro/2010 (zona Autentificare), veți fi redirecționați către pagina profilului personal.

2. Verificați datele dumneavoastră și completați-le astfel încât să coincidă cu datele din certificatul de naștere (Numele și Prenumele să înceapă cu literă mare; dacă aveți mai multe prenume, să fie trecute toate; daca prenumele sunt despărțite prin una sau mai multe cratime, asigurați-va ca sunt completate la fel și pe site; de asemenea verificați data nașterii și localitatea). Apăsați butonul "Actualizare".

3. Selectați din meniul personal "Alegerea temei de licență / disertație".

4. Verificați încă o dată corectitudinea datelor afișate. Așa cum sunt afișate pe site, datele vor apărea pe Diploma dumneavoastră de Licență.

5. În cazul în care datele nu sunt conforme, accesați link-urile Modificați datele personale, respectiv Modificați titlul lucrării (nu folosiți ghilimele pentru a-l insera!). Titlul va corespunde întocmai cu cel stabilit împreună cu coordonatorul științific și este cel folosit în exemplarele tipărit și electronic al lucrării de licență). Este ultima dată când mai puteți efectua aceste modificări!

6. Încărcați formatul electronic al lucrării dumneavoastră de licență pe site, într-un singur fișier Word (cu extensia ".docx" sau ".doc"), care nu va depăși 10 Mb în dimensiune. În cazul în care fișierul depășește 10Mb, veți merge personal la sala 2405 pentru a vi se salva local lucrarea dumneavoastră în format electronic. Se încarcă doar forma finală a Tezei de Licență. Nu veți putea modifica ulterior fișierul încărcat!

7. După confirmarea încărcării pe site a lucrării de licență, veți fi redirecționați către pagina de unde veți putea imprima Cererea de înscriere. Apăsați butonul de imprimare (coloana Status) și vă va fi afișată cererea completată cu datele dumneavoastră. Apăsați din nou pe simbolul imprimantei, iar din noua fereastră care se va deschide, faceți click încă o dată pe imprimată.

8. Cererea imprimată o depuneți împreună cu exemplarul fizic și cel electronic al lucrării dumneavoastră de licență și cele două fotografii, la Secretariatul Facultății de Marketing, amplasat la etajul 1, sala 1116, în clădirea Mihai Eminescu.

9. Programul înscrierii (30 iunie-4 iulie 2014) este următorul:

Luni - Vineri 09:00-16:00

Va dorim mult succes la examenul de licență!

Pentru orice neclarități sau dificultăți întâmpinate, găsiți echipa tehnică a Facultății de Marketing în Laboratorul C. Florescu, situat la etajul IV, clădirea Virgil Madgearu (Cibernetică), sala 2405.